Yörükcamili Mahallesinde yüzler gülüyor


Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Yörükcamili mahallesinde yüzler gülüyor. Mahalle ziyaratleri kapsamında Yörükcamili mahallesini ziyaret eden Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Mahalle halkıyla sohbet edip eksiklerinin olup olmadığını sordu ve aldığı cevap Başkan Oğuz'u ve mahalle halkınıda memnun etti. 

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz; Herkesin aklında Büyükşehir yasasıyla ilgili sorular varken belkide Büyükşehir yasasının en iyi uygulandığı yerlerden biri Çumra'dır. Yıl 2014 vermiş olduğumuz sözler vardı yıl 2018 oldu Allah'a şükürler olsun tüm sözlerimizi yerine getirdik hatta söz vermediğimiz yatırımlarıda yapmaya devam ediyoruz. Mahalle parkımız tamamlandı, bugün itibariyle mahalle iç yollarının tamamının asfaltlaması tamamlandı. Koski tarafından mahallenin su sorunu çözüme kavuşturuldu. Büyükşehir belediyemizin ilçemiz için planladığı 4 köy konağı vardı ilçe belediyemiz tarafından da 7 mahallemize köy konağınıda biz planlamıştık Yörükcamili mahallemizin köy konağıda ilçe belediye bütçemizden yapımı devam ediyor inşallah en kısa sürede tamamlanacağını söyledi ve mahallemize yapılan tüm yaıtırımlar mahallemize hayırlı olsun dedi.
İlçe Belediyesinin ve Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerden dolayı mahalle halkı teşekkür etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar