Konya’nın Bozkır ilçesinde düzenlenen törenle 10 hafız icazet aldı.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Müftülüğü ve Bozkır İmam Hatip Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Bimder'in ortaklaşa düzenlediği 2.Hafızlık İcazet Merasimi Bozkır Anıt meydanında düzenlenen programla gerçekleştirildi.




Bozkır ilçesinde İlçe Müftülüğüne bağlı Tevfik Bilge Yatılı Erkek Kur' an Kursu ve Hz. Aişe Yatılı Kız Kur'an Kursunda Hafızlığa geçen 8 Hafız ve 2 Hafize için Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu hocanın katılımıyla gerçekleştirilen gecede icazet alan hafız ve Hafizelere yeterlilikleri İl müftüsü tarafından verildi.

Bozkır Anıt Meydanında Mehteran Takımının ve Hafız ile Hafizelerin, halkı etkinliğe davet yürüyüşüyle başlayan etkinliğe Anıt Meydanında devam edildi.

Bozkır Halkının da yoğun katılımı ile gerçekleştirilen gecede protokol konuşmalarını gerçekleştiren Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Bozkır ilçe Müftüsü Seyit Böğet ve Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları Gönüllüleri Derneği Başkanı Mehmet Görür Hafızlık müessesinin önemi ve ilçede yürütülen Hafızlık eğitimi çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Program sonrasında Hafız ve Hafizeler çeyrek altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Bozkır Anıt Meydanında gerçekleştirilen geceye Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Bozkır Kaymakamlığı Vakıf Müdürü Hasan Adıgüzel, Ak parti Bozkır ilçe Başkanı Memduh Çelmeli, Hadim İlçe Müftüsü Abdullah Aslan, Taşkent İlçe Müftüsü Nizamettin Bayrakçı, Diyanetsen Konya Şube Başkanı Ali Koç, Diyanetsen Bozkır Şube Başkanı Hüseyin Doğan, Bozkır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.


 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar