HADİS ve SÜNNET GÜNLÜĞÜM PROJESI ÖDÜL TÖRENİ


Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Hadis ve Sünnet Günlüğüm Projesi"nin ödül töreni, 03 Mayıs 2018 tarihinde Konya Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

Programın açılış konuşmasını Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav yaptı.  

Bu projenin 3 yıldır ilçedeki imam hatip ortaokulları ve ortaokulların 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri arasında düzenlendiğini ifade eden Büyükmanav, projenin temelinin her hafta bir hadis ezberlemeye dayandığını söyledi.

Okul birincilerinin ortaya çıkardığı eserlerinin ilçe değerlendirme kurulu tarafından değerlendirilmesi sonucunda ilçe genelinde dereceye girenlerin belirlendiğini de sözlerine ekledi.

Burada esas olanın hadis-i şerifleri ve Efendimiz'in  (sav) sünnetini öğrenmek olduğunu vurgulayan Büyükmanav, bu projede kaybedenin olmadığını ifade etti.

Daha sonra Karatay Belediyesi Gaziosmanpaşa Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Ebabilden 30 Kuşa" adlı tarihten belli başlı karelerin sembolize edildiği bir gösterinin sunumu yapıldı.

Son olarak protokol mensupları tarafından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Ödül törenine Karatay Kaymakamı A. Selim Parlar, Konya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dündar Polatcan, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyukmanav, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.



Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar