Çumra’da Ramazan İftar Programları devam ediyor.


Çumra Belediyesi 4 yıldır sürdürdüğü geleneği bu yılda sürdürmeye devam ediyor. Ramazan ayının ilk gününde başlayan Mahalle iftarlarında 14 günü geride bırakan Çumra Belediyesi şuana kadar Afşar, Cicek, Türkmenkarahüyük, Tahtalı, Çukurkavak, Abditolu, Dedemoğlu, Beylerce, Gökhüyük, Alemdar, Yörükcamili, İnli, Ürünlü, Üçhüyük, Dinlendik, Alıssa, Apasaraycık, Taşağıl ve Büyükaşlama mahalleleri olmak üzere toplamda 19 mahallede iftar programı düzenlendi. Ramazan ayının son gününe kadar iftar programları devam edecek.

Çumra Belediyesi tarafında düzenlenen programlara Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, Ak Parti Çumra İlçe Başkanı Ufuk Yağcılar, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri de katılıyor.

İftar programlarına katılan mahalle halkıyla tek tek ilgilenen Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz Büyükaşlama mahallesinde yaptığı konuşmasında;

"Bugün Büyükaşlama mahallemizdeyiz göreve geldiğimizde Konya Büyükşehir Belediyesi buralara çivi bile çakmaz deniliyordu Büyükşehir buralara hizmet edebilir mi deniyordu Allah'a hamd olsun ve Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'ten Allah bir değil binlerce kez razı olsun. Büyükaşlama – Sazlıpınar arası, Büyükaşlama-Küçükaşlama arası yol yapım çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise Büyükaşlama – Türkmenkarahüyük – Üçhüyük – Ürünlü arası 25 km'lik yolumuzda büyük bir çalışma var bu yol genişletiliyor ve en kısa sürede asfaltlaması yapılacak.  İlk defa beldelerimizden sonra ilçe belediyesi olarak ilk halısahamızı Büyükaşlama mahallemize yaptık. Mahalle parkımız yapıldı. Şimdi ise inşallah Büyükaşlama Sağlık ocağımızın inşaatı başlayacak. Diğer belediye çalışmalarımız hızla devam ediyor. 12950 m² yol asfaltlama çalışması yapmıştık bu yıl bir o kadar daha yapılacak ve mahallemiz içerisinde bu yıl itibari ile asfaltlanmamış yolumuz kalmayacak. Söz verdiğimiz tüm sözlerimizi bu yıl içerisinde tamamlamış olacağız inşallah.

Bizler İlçe Başkanımız, Belediye Meclis üyelerimiz, İlçe yönetimimiz ve Mahalle Başkanımız ve Çumra olarak 53 mahallemize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Sahabe Ramazan'a başlarken helallik dileyerek başlarmış bizlerde şimdiden hakkınızı helal edin diyoruz eksiğimiz vardır kusurumuz vardır ama sizlere hizmet etmek için hep birlikte koşturuyoruz gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz bizler mutluyuz inşallah sizlerde mutlusunuzdur dedi.

Başkan Oğuz sözü her görüşmemizde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekilimiz Ahmet Sorgun'un ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'in özellikle gittiğiniz yerlere selamlarımı iletin dediğini söyledi ve en önemlisi bu kadar hizmetin mimarı Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti. Allah onu başımızdan eksik etmesin Mevla devletimizi esirgesin, Ezanımızı dindirmesin, Bayrağımızı indirmesin dedi.

Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz ve beraberindeki heyet Mahalle iftar programı sonrası mahalleli ile gençlerle bir araya gelerek hasbihal etmeye de devam ediyor.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar