GEZLEVİ’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI



Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hadim-Korualan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Öğrencileri 19 Nisan 2016 tarihinde saat 20.00 de Gezlevi Nikah Salonunda ''HZ. Muhammed (s.a.v.)in doğumunun 1445.yılını kutlamak için çeşitli proğram hazırlanmıştır.

18 Nisan 16 saat 20.00 de başlayan Proğrama Sayın İlçe Müftüsü sayın Ahmet Demirel ve Hadim İlçe seçim kuru müdürü sayın Ali TEKEDERE, Din görevlileri, Öğretmen ve Öğrenciler ile birlikte bay ve bayan katılımcılardan oluşan kalabalık bir dinleyici iştirak etti.

Aziz şehitlerimizin mübarek ruhları için bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal marşımız okundu. Okul Öğrencilerinden İbrahim Budak Kur'an-Kerim okudu, Fatma Nur Keklik ise; mealini okuyarak seyircilerden büyük alkış aldılar.

Yine Okul Öğrencilerinden Ruveyda Gül Arslan günün anlam ve önemini belirten güzel bir konuşma yaptı. Huriye Karapınar da Aşk-ı Kadim adli şiiri, Zeynep Kılıncer adlı öğrenci Şehit Tahtında adlı ilahiyi, Mevlüt Kuzan Yıldızları Al Yanına adlı ilahiyi, Şerife Uzun da Gelseydin şiirini, okudular.
Okul Öğrencilerinin hazırlamış oldukları Gösteriyi izledikten sonra, Selvi Yeşil Mektup adlı makaleyi okuyarak dinleyicileri duygulandırdılar. Fatma Uzun Miraç, Emine Hatun Çakır Faran Dağları  adlı şiiri okudular. Şerife Mercan Kaside-i Bürde adlı ilahiyi, Esra Akmaz da Peygambmizin Örnek Kişiliği adlı makaleyi okurlarken, Selvi Yeşil kendisinin yazmış olduğu şiiri, Fatma Nur Keklik Hicretin Onbirinci Senesi adlı ilahiyi okudu.
Hacer Vural ve Şifa Kılınçer Peygamberimizin Veda Hutbesini okudular.

Okulumuz 11/A(GL)öğrencilerinin yapmış olduğu Hatm-i Şerifin, okunmuş olan Yasin-i Şerif ve Fetih surelerinin hayatımıza başarılı günlere yöneltmesi ümit ve dileğiyle Hadim Müftüsü sayın Ahmet Demirel hocamız da Teşekkür, Tavsiye ve kapanış konuşmasının ardından dua buyurdular.

 Konya-Hadim-Korualan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi öğrencilerin sayın öğretmenleri iyi hazırlamış, öğrencilerimiz de ödevlerine iyi çalışmışlar, görevlerini başarıyla sunarak dinleyicilere güzel ve anlamlı bir gece yaşattılar.


Öncelikle;Hadim Müftüsü sayın Ahmet Demirel'e, Korualan Lisesi Müdürü sayın Mutafa Uyar ve diğer öğretmen arkadaşlarıma, Proğram da görev alan öğrenci kardeşlerime, Kutlama proğramına iştirak ederek geç saatlere kadar büyük bir coşku ve dikkatle izleyen büyük küçük, Kadın Erkek korualan halkına candan teşekkür ederim. Hz. Allah (c.c) kendisine hakkıyla kul, Peygamber efendimize sadık ümmet eylesin. Ülkemizi ve Müslümanları zalim ve kahpe düşmanların şerrinden korusun. Şehitlerimize Rahmet, Gazilerimize acil şifalar versin.Hatıp.20.04.2016







Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız..!!!

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar